CREATIEF PROCES

 

 

Rouw verweven door te praten en creatief bezig te zijn.


Deze dag staat in het teken van de dierbare die je mist.


Je kan je verhaal in vilt vertellen in de vorm van een viltboek, zodat je een herinnering hebt voor altijd. Dit kan in verschillende maten. En heeft een houten sluiting. 


Er is ook een boek met houten bladzijden. Deze is er in één maat. De vilten bladzijden komen aan één kant op het hout. Zodat je aan de andere kant foto's kan plakken of een tekening. Je kan er een envelop in maken, waar je een brief  in kan stoppen aan de dierbare die je mist. 


Het vilt verhaal kan ook een herinneringsplekje worden in een hemeldoos. Ook hier kun je het vilt aan de binnen of buitenkant doen en het combineren met tekeningen of foto's. Er past een kleine urn in, maar ook een waxinelichtje. 

HOE VERLOOPT DE DAG

 

 

Om te beginnen branden we een kaarsje voor diegene waar deze dag extra aan gedacht wordt tijdens het maken van het verhaal in vilt.

 

Het wordt een dag met een lach en een traan. Waar verteld kan worden over wat je / jullie is overkomen, en waar geluisterd wordt naar de ander. 


We beginnen met koffie en thee, en bij de tweede ronde zit wat lekkers. Tussendoor zijn we al begonnen met de uitleg. En gaan we beginnen met de eerste beginselen. Naarmate de dag vorderd ga je beter snappen wat je aan het doen bent. En ik ben er om naar je te luistern en je te helpen.


Je gaat je verdriet en de kleuren die je voelt vastleggen in vilt, wat je zelf creeërt. Ook kun je symbolen maken of iets wat je sinds de heftige gebeurtenis steeds ziet, in gedachten of in het echt.


Tussen de middag zorg ik voor een lekkere lunch. geef op het inschrijf formulier aan als ik ergens rekening mee dien te houden.


S'middags gaan we verder en maken we er een geheel van. Aan het einde van de dag ga je met een tastbare herinnering naar huis, geheel intuitief gemaakt.

 

ROUWVERWEVEN

 

 

VERTEL JE VERHAAL IN VILT


Deze workshops kunnen besproken worden voor één of meerdere dagen, van 10.00 tot 16.00 uur. Dagdeel van 13.00 tot 16.00 uur

Ook bestaat er de mogelijkheid van 10 dagdelen of 5 dagen met een knipkaart. Deze is één jaar geldig. 

Prijzen incl alle materialen, koffie/thee en iets lekkers, bij een dag een lunch.Per workshopdag  €250,00 p.p. {groep max 4 personen} 

Per dagdeel             €150,00  p.p. {groep max 4 personen}


Op de dag beslis je wat je gaat maken, wat het beste bij je past en waar je een goed gevoel bij krijgt. Voelen is deze dag erg belangrijk en daar gaan we steeds naar terug.


Wil je liever privé en niet in een groep werken, dan komt er 35% bij.


Een Hemeldoos om te bekleden kan ik voor je verzorgen.

Bijkomende kosten €97,00

JAARPROGRAMMA intuitief vilten


10 maanden lang, één dag voor jezelf.


Met een knipkaart die 1 jaar geldig is kom je 10 keer naar het atelier om intuitief te vilten. Helemaal vanuit je hart ga je werkstukken maken die we na het jaar aan elkaar gaan verweven. Heb je daar zelf andere ideeën over, dan hoor ik dat graag. Ik hou van eigen input.


Waarom intuitief vilten, Je gaat uit je hoofd en kijkt met je hart. Je laat het gebeuren. Komen wat er komt. Het gaat er niet om dat het "mooi"moet worden. Het gaat om het gevoel en de inzichten die het je geeft. Waar je weer mee verder kunt. op welke manier dan ook.Volg je intuite en maak je eigen stijlKosten voor 10 lessen van 13.00 tot 16.00 of 5 dagen van 10.00 tot 16.00 uur voor €1333,00 


Data is altijd in overleg, en op de dag dat je er bent plannen we de volgende.